Salon

I salonen lærer du alt, hvad du har brug for at vide, for at du kan arbejde i dybden med dig selv

Du lærer, hvad det er der spænder ben for dig i dit liv og hvad der præcist er på spil – og hvordan du arbejder i dybden  med det .

Du lærer med andre ord præcis, hvad der skal til for at dit liv kan føles helt fantastisk.

Der er kun åbent for tilmelding til salonen få gange i året.

Du kan skrive dig på interesselisten lige her – så er du først til at få besked, så snart der er åbent for tilmelding igen.

Alt det bedste

samlet ét sted til dig

 

I salonen lærer du, hvordan du kan bruge alle de spirituelle love og psykologiske teorier i praksis.

Jeg giver dig måned efter måned de mest fantastiske værktøjer og forklarer love og teorier let og forståeligt, så du kan bruge dem i din hverdag.

Du opnår et liv med langt mere glæde, tillid og ikke mindst mening, fordi du forstår hvad det er, der sker med dig og andre i forskellige situationer.

Det giver dig en indre sikkerhed, der gør at du ved, hvad du skal gøre, hvorfor du skal gøre det og ikke mindst hvordan.

Omfavn dit livs

salon er…

En online klub for dig, der er nysgerrig, elsker at blive inspireret og gerne vil i dybden med tingene.

Til dig, der gerne vil holdes til ilden og blive ved med at udvikle dig

Du lærer om alt det, der ligger dybt i os alle og som handler om de mønstre og overbevisninger, vi hver især har,

og som hindrer os i at få det liv, vi drømmer om.

Du lærer alt om, hvorfor vi gør som vi gør og hvilke mønstre og overbevisninger, der ligger bag

– og selvfølgelig også trin for trin guides til, hvordan DU ændrer mønstre og overbevisninger, som du er træt af.

Er du klar til at give slip på blokeringer og traumer og ideer om, hvordan du bør eller ikke bør være?

Er du klar til at være DIG helt ind i din inderste essens, så kom med i salonen nu.

I salonen får du

  • Alle de spirituelle og psykologiske teorier forklaret let og enkelt , så du kan både forstå og bruge dem i din hverdag. På den måde kan du få alle fordelene – uden at du absolut skal læse tykke og lange bøger, der er svære at forstå

  • Fantastiske og effektive værktøjer og lette trin for trin guides til, hvordan du hurtigere kan komme tilbage på ret kurs, når livet føles svært

  • Masser af inspiration, så du hele tiden udvikler dig på en selvkærlig og respektfuld måde

  • Adgang til et helt arkiv med alle foredragene fra salonen. Du kan derfor altid lytte igen og igen, når du har brug for det. På den måde kan du finde inspiration eller få hurtig hjælp når som helst og hvor som helst, du har brug for det

Kom med i salonen for bare 199,- i måneden

Temaer

du har adgang til i salonen

Kom i kontakt med dig selv igen

I dette tema lærer du, hvordan du begynder at mærke dig selv igen.

Det påvirker alle områder af dit liv, når du har mistet kontakten med dig selv og ikke længere kan mærke, hvad du har brug for og hvornår.

Derfor er det også et af de første trin på vejen til at skabe det liv, som du drømmer om.

Et rigtig spændende tema med helt konkrete råd til, hvordan du kan gøre.

Når du ødelægger det for dig selv

Det giver sikkert ikke umiddelbart mening, hvorfor du skulle ødelægge det for dig selv.

Ikke desto mindre så  gør vi det alle sammen i en eller anden grad.

I dette tema fortæller jeg om Gay Hendricks’ verdensberømte teorier om selvsabotage og glaslofte, som vi selv skaber.

Fordi det er trygt og velkendt at blive lige der, hvor vi altid har været fremfor at sprænge de gamle rammer og forestillinger og gå efter det, som vi i virkeligheden ønsker os.

Slip din skyld og skam

Skyld og skam handler altid om en helt grundlæggende og dyb følelse af at være forkert helt ind i dit inderste.

I dette tema lærer du om, hvordan din skyld og skam er opstået og hvorfor den er der.

Jeg viser dig, hvordan du kan arbejde med din skyld og skam, så du kan få en langt mere kærlig tilgang til dig selv.

Familierelationer og konflikter

Her kommer du helt tæt på, hvad det er der sker i din familie på kryds og tværs.

Der ligger nemlig meget mere under overfladen end man lige regner med og det er alt det skjulte, der bliver tydeligt og blusser op, når der opstår konflikter og svære følelser i en familie.

Jeg lærer dig, hvordan du navigerer igennem højtider, ferier og særligt svære relationer uden at give afkald på dig selv og uden at miste din familie.

Opnå det du ønsker

Vidste du at der findes en formel for, hvordan du skaber det liv, du drømmer om?

I dette tema lærer du, hvad der skal til for at du kan manifestere det, du længes efter.

Du lærer også, hvad det er der hindrer dig i at opnå dine mål og hvorfor nogle ting lader vente på sig.

Et skønt og vigtigt tema til dig, der er klar til at tage ansvar for dit liv og gerne selv vil ha indflydelse på, hvad dit liv skal indeholde.

Fra personlighed til mere sjæl

Fra personlighed til mere sjæl handler om, hvordan du kan blive mere og mere indrestyret (sjælsstyret) og navigere mere og mere ud fra din sjæl.

Det kræver dog at du kan sætte personligheden lidt til side, fordi den tit spænder ben for sjælskontakten og dermed for at du kan mærke det, der inderst inde er DIG.

Når du kan skelne mellem personligheden og sjælen vil du også meget bedre kunne gå efter alt det, som du drømmer om – fordi personligheden ikke længere får lov at holde dig tilbage med alle dens krumspring og undskyldninger.

 

Selvværd

Selvværd er en af de allervigtigste faktorer, når du gerne vil bygge et liv op, som giver dig glæde, værdi og ikke mindst livskvalitet. 

Rigtig mange af dine problemer kommer nemlig i virkeligheden fra et lavt selvværd. 

Sådan er det fordi, at det er dit selvværd, der styrer hvordan du går ud i livet, hvordan du behandler dig selv og hvordan andre behandler dig.

Dit selvværd er med andre ord altafgørende for det liv, som du får skabt for dig selv. 

I dette tema lærer du, hvordan du ser, om du har et lavt selvværd.

Du lærer hvilken forskel det gør, om du har et højt eller et lavt selvværd og selvfølgelig hvordan du bygger et godt selvværd op.

Verden som spejl på dit inderste

Alt omkring dig i dit liv spejler, hvordan du inderst inde har det med dig selv.

Sådan er det fordi, at verden er som du er, og fordi loven om tiltrækning sørger for, at du tiltrækker meget mere af det, som du allerede føler inderst inde.

I dette online foredrag lærer du om, hvordan du kan bruge verden som spejl på dit inderste og hvordan du kan bruge det, der sker i dine omgivelser til at lære dig selv så meget bedre at kende og ikke mindst til massiv personlig og spirituel udvikling.

Forstå din skæbne og dit livsformål

Har du nogensinde tænkt over, hvad der egentlig er meant to be og dermed forudbestemt på forhånd i dit liv og hvad der ikke er?

Og hvad skæbnen egentlig er for en størrelse?

Det får du svaret på i dette tema, og du får også et lille  indblik i, hvordan du ved, hvad dit livsformål er og hvad det er, du er her for at lære.

Sidst, men ikke mindst får du svaret på, hvad sjælevenner eller twinflames er, og hvordan du ved, om du har mødt din sjæleven eller twinflame.

Giv slip på dine selvkritiske tanker

Temaet til dig, der er træt af at ha en kritisk madamme indeni, der hele tiden står klar til at fortælle dig, når du gør noget forkert, kunne ha gjort noget bedre, burde ha gjort noget – eller slet ikke skulle ha gjort noget.

Selvkritik, selvbebrejdelser og at ha det elendigt med dig selv er helt almindeligt, hvis du har tendens til selvkritiske tanker.

I dette tema lærer du, hvor dine selvkritiske tanker kommer fra, hvorfor de er der og selvfølgelig hvordan du får smidt den indre kritiske madamme på porten, så der bliver så meget mere plads til dig på en selvkærlig og omsorgsfuld måde.

Opnå meget mere selvkærlighed og selvomsorg

Lær hvordan du får meget mere selvkærlighed og selvomsorg ind i dit liv ved at lukke munden på din indre kritiker og give slip på dine sårede følelser.

Hvis du længe har bøvlet med at lære at elske dig selv og ingen vegne er kommet, så er det her tema til dig.

Du har nemlig 3 jeg’er indeni dig, som hele tiden kæmper om samme plads og når dit kritiske jeg og dit sårede jeg får lov at styre, så er det nærmest umuligt at opnå selvkærlighed og selvomsorg.

Så vil du enten slå dig selv oven i hovedet eller ende der, hvor alt gør ondt indeni dig.

Men sådan behøver det ikke at være.

I stedet for konstant at føle at du ikke er god nok, eller at livet gør alt for ondt, kan du lære at få dit kærlige jeg på banen og begynde at gi dig selv masser af selvkærlighed og selvomsorg.

Dramatrekanten - slip for konflikter og få meget mere nærvær i hverdagen

Dramatrekanten er et af de redskaber, som jeg bruger igen og igen og som i den grad har været med til at ændre mine relationer.

I dette dobbelttema lærer du at forstå hvilke roller du helt automatisk indtager i dine relationer, og hvordan du kan begynde at ændre dine relationer ved at være bevidst om lige præcis de forskellige roller.

Når der opstår konflikter i en relation, opstår der nemlig en helt bestemt dans imellem parterne og den dans er med til at skabe distance og sårede følelser. 

Og ved at være bevidst om rollerne og det der ubevidst foregår imellem jer, kan du ændre på relationen mellem jer. 

På den måde kan du gå fra at gentage konflikter og mønstre til dyb tillid og nærvær i dine relationer.

Skyggearbejde - din genvej til selvkærlig accept af dig selv

Skyggearbejde er et helt igennem fantastisk værktøj, som du kan bruge til at arbejde helt i dybden med alt det, du ikke er bevidst om i forhold til dig selv.

Med skyggearbejdet får du adgang til det indeni dig, som du har pakket langt væk og som du ikke længere er bevidst om eller ikke vil være ved.

Det er en fordel at lave skyggearbejde fordi, at selvom du ikke er bevidst om bestemte sider af dig, så ligger de stadig og ulmer under overfladen – og det skaber problemer i dit liv og spænder ben for sådan, som du inderst inde gerne vil være og for at du kan skabe det liv, som du drømmer om.

Et intenst tema spækket med værktøjer, viden og 2 worksheets.

Lær at tackle forandring og kriser

I dette tema lærer du om, hvad forandring og kriser er.

Jeg gennemgår, hvorfor at det kan være så svært at håndtere forandringer, og hvad du særligt skal være opmærksom på, når dit liv ændrer sig. 

Jeg gennemgår også, hvorfor kriser er så svære at være i og hvordan du bedst kommer igennem kriser i dit liv.

Vejen til glæde

Det burde være det letteste i verden at ha glæde som en fast del af dit liv. Især fordi din naturlige tilstand er glæde.

Men det er langt fra virkeligheden for de fleste af os.

I stedet føles livet hurtigt tungt og hårdt og måske endda trist.

Så hvorfor er det lige, at det er så svært at lukke glæden ind i livet – og hvad skal der til for, at glæden kan blive en fast del af dit liv?

Det gennemgår jeg i dette tema.

Slut

med at nøjes med…

Jeg vil elske at inspirere dig og dele ud af de erkendelser og indsigter, som jeg selv har erfaret på min vej, så du kan skyde genvej.

Jeg har masser på hjerte og jeg deler gerne ud af alt det jeg ved. På den måde kan du kan booste din selvudvikling på en let og selvkærlig måde.

Salonen er især for dig, som ikke længere vil nøjes med, men som er klar til et selvkærligt og autentisk liv. Et liv,  hvor du kan mærke dig selv og dine behov og gå efter det, du længes efter.

Et liv, hvor du kan sætte grænser uden at give afkald på dig selv – og uden at træde andre over tæerne.

Et liv, hvor du er i tæt kontakt med din indre essens og går efter det, der er vigtigt for dig.

5 gode grunde

til at være med i salonen

1

I salonen får du al den insider viden, som du har brug for. En viden, der gør, at du kan skabe den glæde, den energi og den transformation og forandring i dit liv, som du længes efter

2

Du kan skyde masser af genveje. Du behøver nemlig ikke selv regne det hele ud, men kan nyde godt af den erfaring, som jeg har brugt årevis på at få. Lettere bliver det ikke.

3

Når du forstår helt i dybden, hvad det er der sker i forskellige situationer, så har du langt større chance for at ændre dine tanker, følelser og mønstre og dermed også skabe det liv, som du drømmer om. Det betyder at du hurtigere og hurtigere kan gøre det der skal til for at du får mest mulig livsglæde og livskvalitet

4

Det foregår online, så du behøver ikke møde op nogen steder. Du får adgang til flere timers online foredrag om alt det bedste fra selvudviklingens og den spirituelle

5

Du bestemmer helt selv hvor og hvornår og hvor længe. Du kan lytte til alle de spændende temaer og udvikle dig i dit helt eget tempo når som helst og hvor som helst det passer dig. 

Du kan være medlem lige så længe, du ønsker og er ikke bundet på nogen måder.

Kom med i salonen for bare 199,- i måneden

Alt det praktiske

Pris

Det koster 199,-  i måneden at være med i salonen. Du betaler for en måned ad gangen og pengene trækkes automatisk på den  konto, som du har oplyst. 

Du får altid besked 5 dage inden dit abonnement fornyes, så det aldrig kommer som en overraskelse.

Du kan opsige dit abonnement når som helst, du ønsker det.

Hvornår salontemaerne udkommer

Salontemaet udkommer altid den 1. i hver måned.

Du får en mail om, at salontemaet ligger klar til dig og så kan du ellers sætte dig godt til rette og hygge dig med salontemaet i ørerne. Du kan selvfølgelig også tage salontemaet med på gåturen eller nyde at blive inspireret, mens du alligevel passer de ting, du ellers skal sørge for.

Sådan foregår det i salonen

Du får adgang til salonen med det samme, du har tilmeldt dig.

I salonen ligger der allerede flere salontemaer klar til dig og hver måned får du adgang til et nyt og spændende tema.

Temaerne ligger i et lukket forum på nettet, så hvis du har adgang til  internettet, så har du også adgang til salonens temaer.

Hvad du skal bruge

Du skal bruge en mobil, ipad eller computer, som du kan gå på nettet med.

Det er en god ide med høretelefoner for ekstra god lyd, men det er ikke absolut nødvendigt.

Kom med i salonen for bare 199,- i måneden

Kom med i salonen for bare 99,- i måneden

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Har du spørgsmål eller er i tvivl om, om salonen er noget for dig, så skriv endelig til mig.

Du kan sende mig en e-mail på denne adresse: mette@omfavnditliv.dk