Lær hvordan du slipper af med følelsen af ikke at være god nok

– og føl dig værdifuld og værdsat præcis som du er

Hvis du kender alt til følelsen af ikke at være god nok, være forkert eller ikke værd at elske, så er det her til dig.

Så kender du sikkert også alt til at føle dig usikker og at det er svært at vise andre, hvem du er og stå ved dine holdninger og meninger.

Det kan være at du har svært ved at sige nej, når andre beder om din hjælp.

Eller at du rigtig gerne vil hjælpe andre og altid er der for alle andre – men glemmer at være der for dig selv.

Måske kender du også det, at du tit tænker over, hvad andre mon tænker om dig – og det er i det hele taget utrolig vigtigt for dig, at andre kan li dig og at du gør alt det rigtige på de rigtige tidspunkter. 

Måske er du endda vant til at tænke så meget over alting at du ender med hovedpine og tankemylder og til sidst slet ikke ved hvad der er rigtig og forkert eller hvad du skal gøre.

Hvis du kan genkende dig selv i det jeg her skriver, så skal du bare vide, at det hele i sidste ende bunder i dit selvværd.

Et godt selvværd er nemlig altafgørende for, hvordan du har det med dig selv og for, om dit liv føles rigtig godt og rart og om dit liv er sådan, som du gerne vil ha at det skal være.

Fantastisk Selvværd forløbet hjælper dig med at få styr på det, der føles svært i dit liv, og sørger for at du føler dig værdifuld, god nok og værdsat af både dig selv og af andre.

Du kan komme i gang med det samme – du får nemlig adgang til modul zero så snart du har tilmeldt dig

– OG blive en del af en gruppen, hvor de andre skønne kvinder, der allerede har tilmeldt sig også er.

Kender du det her

alt for godt?

   Du føler tit, at du ikke er god nok og at der er noget galt med dig

   Du  føler dig usikker og ved ikke helt, hvordan du skal være for at leve op til andres forventinger 

   Du har svært ved at mærke dig selv og hvad du har brug for – og derfor ender du tit med at sige ja til noget, du egentlig slet ikke har lyst til – eller går glip af noget, du egentlig gerne vil

    Du har svært ved at tage beslutninger i dit liv, fordi du kan ikke mærke, hvad der er bedst for dig. Derfor ender store beslutninger som regel med tankemylder, ondt i hovedet og at alt føles helt uoverskueligt

   Det er svært for dig at sætte grænser. Du får det dårligt, bliver urolig og nervøs indeni. Du bliver bange for, hvad andre så tænker om dig, og at de så ikke længere kan li dig

   Du kommer alt for tit til at sætte alle andre før dig selv – og ender derfor med at ignorere dine egne behov og følelser – og overskrider derfor dine egne grænser

   Du savner nærhed og nærvær og føler dig tit følelsesmæssigt isoleret  fra andre – især  i forhold til din mand eller kæreste. Du længes efter at mærke samhørighed og at være fælles om noget

   Du længes efter et liv, som ikke bare føles tungt og trist og hvor hver dag er en kamp for at være god nok. Du længes efter et liv, hvor du i stedet mærker glæden og begejstringen og ikke kan vente med at se, hvad dagen har at byde på

  Du længes efter at være i dyb kontakt med dig selv og at ha adgang til din intuition og din sjæl, så du aldrig mere behøver være i tvivl om, hvad du skal gøre og hvad der er godt for dig.

 

 

DIT FORLØB ER INTET MINDRE END FANTASTISK

 

Det har været et vildt forløb for mig.

Jeg er blevet langt mere bevidst om alle dele af mig og om mønstre, overbevisninger og aftryk.

Og så er min kritiker ikke nær så dominerende, for jeg er blevet bedre til at få den kærlige voksne på banen.

Jeg er simpelthen så taknemmelig for dit forløb og alle dine fyldestgørende svar.

Dit forløb er intet mindre end fantastisk.

Du er aldrig langt væk og er hurtig til at svare på spørgsmål.

Hanne

Deltager på Fantastisk Selvværd

DET HAR VÆRET FANTASTISK OG LÆRERIGT

 

Det har været fantastisk og lærerigt at være med på Fantastisk Selvværd.

Forløbet har gjort at jeg er blevet mere bevidst om mig selv og jeg er glad for alle de gode værktøjer, som jeg har fået.

En enkelt samtale i forløbet kunne jeg godt tænke mig

Jeg kan klart anbefale forløbet, det er spændende du er god til at formidle budskabet

Birgit

Deltager på Fantastisk Selvværd

PÅ FORLØBET lærer DU

præcis hvad der skal til

 

 

Endelig et forløb hvor du lærer præcis, hvad der skal til for at du ikke længere behøver at føle du ikke er god nok og ikke kan leve op til dine egne og andres forventninger.

Slut med selvkritik, selvbebrejdelser, tankemylder og bekymringer, fordi du ikke aner, hvad du skal gøre i bestemte situationer

Du lærer, hvordan du giver slip på følelsen af skyld og skam over ikke at være god nok og over at være helt forkert. I stedet lærer du præcis, hvad der skal til for, at du kan opleve at stå stærkt i dig selv i alle situationer – også når livet er svært

Fantastisk Selvværd forløbet guider dig trin for trin igennem, hvordan du begynder at tage styringen i dit liv i stedet for at livet styrer dig.

Du lærer, præcis hvad der skal til for at du kan føle dig glad og tilfreds i dit liv.

Jeg viser dig, hvordan du kan arbejde helt i dybden med dig selv, så du én gang for alle ved, hvordan du skal gøre, når livet føles uoverskueligt og svært og følelsen af ikke at være god nok rammer dig.

 

 

  DU LÆRER OGSÅ:

  • Hvor din følelse af at være forkert og ikke god nok kommer fra og hvordan du får bugt med den en gang for alle
  • Hvorfor dit selvværd er altafgørende for alt i dit liv – og hvordan du skal arbejde hele vejen rundt om dig for at få et liv, der føles godt og hvor du kan føle dig tilfreds og ikke mindst værdifuld
  • Hvordan du kan mærke dig selv, så du kan gå efter det, der er bedst for dig og træffe gode beslutninger uden at bruge hele og halve nætter på tankemylder
  • Hvordan dine følelser hele tiden guider dig i den  rigtige retning
  • Hvad grænser handler om og hvorfor det er så pokkers svært at sætte grænser – og hvordan du skal gøre for at sætte grænser med respekt for både dig selv og andre – uden at såre andre eller være for meget.
  • Hvordan du kommer godt igennem konflikter i dit parforhold (og andre relationer)
  • Hvordan du går fra et liv, der føles tungt og hårdt til et liv med lethed, glæde og overskud

      

        Det er “hvordan” man ændrer det,

  jeg har været glad for at få

  En øjenåbner og mange virkelig interessante og relevante moduler, hvor der gåes i dybden med emnerne.

  Det har været rigtig godt, at du giver redskaber til hvordan man får det bedre. Det er godt at kende alle mekanismerne, men det er jo “hvordan” man ændrer det, jeg har været glad for at få.

  At lytte til dine filer har virket meget opmuntrende på mig, det har været som at blive holdt i hånden hele vejen.

  Det har også været rigtig godt, ar du bruger eksempler, så er det nemmere at sætte sig ind i og forstå teorien.

  Jeg vil helt klart anbefale det. Jeg tror ikke, jeg kunne have fundet noget mere gennemarbejdet forløb, og så er layoutet/brugerfladen visuelt “lækker” og musikken god.

  Camilla

  Deltager på Fantastisk Selvværd

  fantastisk selvværd

  er til dig der…

   

   

  Er så uendelig træt af at føle, at du ikke er god nok og at det du gør, alligevel aldrig helt er det rigtige.

  Til dig, der oplever, at uanset hvordan du griber dit liv an og hvordan du gør, ja, så ender du altid med samme resultat igen og igen.

  Og nu har du fået nok.

  Fantastisk Selvværd forløbet er til dig, der er SÅ klart til at arbejde i dybden med dig selv og endelig få arbejdet med selve årsagen til, at du har det svært med dig selv og aldrig føler dig helt tilfreds og lykkelig.

  Til dig, der ikke længere vil løbe panden mod den samme mur igen og igen, men i stedet vil lære hvordan du håndterer situationer, der får dig til at føle at du ikke er god nok.

  Til dig, der gerne vil lære hvordan du skaber nye og vedvarende resultater – og nu er det endelig din tur til at skabe et liv, hvor du føler dig god nok og værdifuld – præcis som du er.

  Fantastisk Selvværd er til dig, der ikke længere vil nøjes med i dit liv.

   Få en hverdag hvor du

  mærker glæden – hver dag

  10 ugers grundigt og lige til at gå til online forløb, hvor du  trin for trin lærer hvordan du skal gøre, for at glæde og lykkebobler bliver en fast del af dit liv

  Du får en komplet værktøjskasse til at navigere i dine tanker og følelser, så du kan give slip på følelsen af ikke at være god nok én gang for alle.

  Du lærer dig selv at kende på et meget dybere plan, så du bliver bedre til at håndtere konflikter, udfordringer og svære følelser i din hverdag. 

  Du bliver knivskarp til at sætte grænser og være tro mod dig selv på en respektfuld og holdbar måde – uden at være hverken egoistisk og selvoptaget

  Du lærer, hvordan du kan arbejde med og påvirke dine tanker og følelser, så du kan begynde at skabe det liv, som du drømmer om – i stedet for bare at nøjes med det, som livet nu engang byder dig.

  Du bliver toptrænet i at hele din smerte fra fortiden – så du i stedet kan hive din power hjem til dig selv og gå efter det, der er vigtigt for dig i dit liv

  Du lærer, hvordan du løfter din energi, så dit liv går fra lige ud af landevejen til at hver eneste dag har spændende muligheder at byde på 

  Forstå hvordan at alt indeni dig hænger sammen – krop, følelser, tanker, energi og sjæl – og selvfølgelig også hvordan du bruger alle sider af dig, så du kan skabe et liv, hvor du sprudler over af glæde og skøn energi.

   

   

   

  Du kan starte med at forandre dit liv allerede nu – du får nemlig adgang til modul zero med det samme

  JEG VIL KLART ANBEFALE FORLØBET TIL ANDRE

   

  Jeg har lært så meget om mig selv og om min relation til andre – især i min familie. 

  Modulerne har været rigtig gode og det har været godt, at det har været forklaret så det er til at forstå. 

  Det er også billigere end andre lignende kurser. 

  Jeg er taknemmelig for at jeg har været med og jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre. 

  Det er så nemt at forstå og selvom man ikke tror det, så rykker det vildt meget i en alligevel.

  Mathilde

  Deltager på Fantastisk Selvværd

  HELT FANTASTISK FORLØB

   

  Meget berigende og sikke en viden du har givet mig. Helt fantastisk forløb.

  Jeg har lært mig selv at kende på en anden måde og så har jeg lært at se ting fra andre vinkler og at man ikke altid skal stole på det man bilder sig selv ind.

  Ny viden hele tiden hvis man følte man kom væk fra de gode ting så kom der lige nu viden og video op igen som fik en på rette kurs. Elsker alt det du giver videre. Tak

  Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre. Alle kan blive bedre til at elske dem selv og se sig selv på en anden og mere sund måde.

  Af hele mit hjerte TAK

  Mathea

  Deltager på Fantastisk Selvværd

  Fantastisk Selvværd er for dig der:

  Er klar til at få et liv, der på alle måder er et match til dig

  Er træt af at bruge oceaner af tid og penge på alt det, der ikke virker

  Vil ha det bedste – og det der rent faktisk virker

  Er klar til at gøre det, der skal til for at dit liv føles fantastisk

  Vil lære at bruge de spirituelle love til din fordel

  Vil ha spirituelle og psykologiske værktøjer der virker, så du har alt, hvad du skal bruge til at booste din udvikling

  Vil være en del af et fællesskab hvor man støtter hinanden og bakker hinanden op

   

  Fantastisk Selvværd er IKKE for dig der:

  Vil ha et quick fix

  Forventer at du kan gøre, som du plejer – og få nye resultater

  Ikke vil bruge tid på dig selv og din personlige og spirituelle udvikling

  Kun vil arbejde med dig selv overfladisk

  Helst  ikke vil i dybden og ikke er villig til at opdage, hvor fantastisk du rent faktisk er

  Ikke har lyst til at opnå en dyb indre kontakt med dig selv og din sjæl

   

  Jo bedre du har det med dig selv og jo mere værdifuld du føler dig

  – jo bedre og mere fantastisk vil dit liv også føles

      

        jeg har fået svar på NOGEN situationer,

  hvor jeg ikke selv har kunnet knække koden

   

  Forløbet har givet mig svar på nogen situationer, hvor jeg ikke selv har kunnet knække koden.

  Jeg har fået mere ro i maven og jeg vil gerne anbefale forløbet til andre. 

  Det giver meget mere indsigt i ens liv, forløb og situationer- forbedret livs kvalitet fremadrettet.

   

  Anne-Sofie

  Deltager på Fantastisk Selvværd

   

  Alt det her får du

  når du tilmelder dig Fantastisk Selvværd

    10 moduler med alt hvad du har brug for at vide, så du kan skabe det liv, du længes efter

  Et særligt online rum, hvor alt materiale ligger samlet til dig

    Evig adgang til alt materialet

    Et online kursus, som du kan lytte til når og hvor det passer dig

    Effektive værktøjer, så du altid ved, hvad du skal gøre, når livet byder på udfordringer

    Trin for trin at få bygget dit fundament op, så dit selvværd bliver rigtig godt

    Modul Zero, så du kan komme i gang med det samme du bestiller forløbet

    Et virkelig gennemarbejdet og grundigt online kursus, der guider dig trygt hele vejen

    Et nyt modul hver uge, men med fortsat mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp, så du kan arbejde i dit eget tempo

    Trin for trin guidelines til hver eneste modul, så du ved hvad det er du skal gøre

    Konkret viden, inspiration, øvelser, meditationer og worksheets

    Grundig og dybdegående undervisning – let forklaret og lige til at gå til

    En lukket gruppe hvor du kan sparre med de andre skønne kvinder, der er med på forløbet

    Personlig og intuitiv mentoring i alle 10 uger (hvis du vælger forløbet med intuitiv mentoring)

   

  Du kan være i gang om få minutter – jeg er nemlig tyvstartet og derfor ligger modul zero allerede klar til dig

  10 moduler DER LÆRER DIG alt om

  hvordan du får dit liv til at føles fantastisk

  10 uger med fokus på dig og hvor du lærer at gå fra følelsen af ikke at være god nok, at føle dig forkert og ikke værd at elske til et liv med meget mere overskud, glæde, og lethed, fordi du endelig bare kan være dig

  Du lærer alt om, hvordan du kan arbejde helt i dybden med dig selv og integrere hele dig – din krop, følelser, tanker og ikke mindst din sjæl –  så du kan skabe det liv, der føles fantastisk for dig

  10 uger med fokus på, hvordan et fantastisk selvværd kan hjælpe dig til at give slip på det, der spænder allermest ben for dig i dit liv

  Modul 1

   

  Mærk

  dig selv

  – og få kontakt til din indre gps

   

  • Kom i kontakt med dig selv igen, så du kan mærke hvem du inderst inde er

  • Lær at mærke hvad det egentlig er, du har brug for

  • Lær at bruge din indre gps, så du altid ved hvor du vil hen, hvordan og kom sikkert frem – hver gang

   

  Modul 2

   

  Lyt til dine følelser

  – lad dine følelser vise dig vejen

   

  • Lær at forstå dine følelser og dine følelsers budskab
  • Opdag hvorfor dine følelser er dit vigtigste redskab og lær hvordan du får det bedste ud af alle følelser
  • Lær hvordan du kan bruge dine følelser som direkte genvej til din sjæl

   

   

   

  Modul 3

   

  Forstå dine tankers kraft

  – og skab det liv du drømmer om

   

  • Forstå hvordan dine tanker fungerer, og hvorfor de nogle gange spænder ben for dig
  • Lær hvordan du kan bruge dine tanker til at føle dig værdifuld og god nok, som du er
  • Lær hvordan du bruger dine tanker og loven om tiltrækning til at skabe det liv, du drømmer om

   

   

   

  Modul 4

   

  Forstå din fortid

  – og giv slip på den en gang for alle 

   

  • Forstå hvor din følelse af ikke at være god nok kommer fra – og giv slip på den en gang for alle
  • Lær hvordan du arbejder helt i dybden med dig selv og får styr på dine traumer, sårede følelser og overbevisninger
  • Giv slip på fortiden og lær hvordan, du i stedet skaber den fremtid , som du længes efter

   

   

  Modul 5

   

  drop

  Selvsabotagen

  – og bliv i stand til at gå efter dine drømme 

   

  • Lær hvordan og hvorfor du ubevidst holder dig selv nede og sikrer dig, at du ikke får (for meget) succes
  • Forstå hvorfor du spænder ben for dig selv og ikke kommer videre i dit liv, selvom du gerne vil
  • Lær hvordan du stopper med at ødelægge det for dig selv, og i stedet kan gå efter det du længes efter i dit liv

   

  Modul 6

   

  Grænser & værdier

  – Vær tro mod dig selv og følg dit inderste 

   

  • Lær hvordan du sætter gode og respektfulde grænser uden at du føler dig forkert
  • Bliv bevidst om dine værdier og lær, hvordan du kan være tro mod dig selv 
  • Lær hvordan du får sagt til og fra på en autentisk måde uden at være for meget og uden at kravle i et musehul 

   

   

  Modul 7

   

  Relationer & parforhold

  – få skønne relationer og et parforhold, som føles fantastisk

   

  • Lær hvorfor dine relationer og dit parforhold er, som det er, og hvordan du gør det endnu bedre
  • Forstå hvad dine relationer og dit parforhold spejler i dig
  • Lær hvordan du bruger relationer til at udvikle dig igennem og samtidig give slip på tidligere forhold og sårede følelser

   

   

  Modul 8

   

  Indre healing & energiarbejde

  – heal dig selv og boost din udvikling

   

  • Forstå hvad energiarbejde er, og hvorfor det gør hele forskellen for hvordan, du har det med dig selv
  • Lær at skyde genveje og heale dig selv – og styrke din indre healingsproces med energiarbejde
  • Forstå hvad det vil sige at være i flow, og hvad der skal til for at skabe flow i dit liv

   

   

  Modul 9

   

  Selvkærlighed & integritet

  – vær selvkærlig og tro mod dig selv

   

  • Giv slip på din evige selvkritik, konstante selvbebrejdelser og skyld og skam en gang for alle
  • Lær hvordan du er tro mod dig selv og tør stå ved dig selv uanset hvad andre synes
  • Vær i alignment med dig selv og giv dig selv alt det bedste – fordi du er det værd

   

   

  Modul 10

   

  Vær dig selv & elsk dig selv som du er

  – Accepter dig selv og forstå hvorfor du er noget helt særligt

  • Forstå hvorfor du er noget helt særligt, og hvorfor du allerede er god nok som du er
  • Lær hvad der skal til for at du kan være autentisk og samtidig give slip på følelsen af at du er forkert
  • Elsk dig selv med alt hvad du er, ved at forstå hvad det er, der gør dig til dig og hvorfor du er præcis som du skal være

  JEG HAR LÆRT AT JEG ER GOD NOK OG AT JEG BETYDER NOGET 

   

  Det har været fantastisk og meget lærerigt at være med på forløbet men også lidt hårdt 😉

  Det har lært mig rigtig meget, og lært mig at JEG ER GOD NOK OG BETYDER NOGET. Jeg lærer hver eneste dag, og tror det her gør mit liv til noget meget bedre.

  Du har hjulpet mig gennem en svær tid med min far, og lært mig at tænke anderledes og til det bedre.

  Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre. Man kan ikke undgå at få noget godt ud af det.

  Jeg vidste bare jeg skulle det her, og har ikke fortrudt. Jeg skal snart igang forfra, for er sikker på jeg får fat i meget mere, anden gang.

  Lone

  Deltager på Fantastisk Selvværd med 1:1 mentoring

  JEG HAR FÅET DYBERE ERKENDELSER

   

  Det har været en super måde at få tingene lært på, et niveau dybere. 

  Facebook gruppen måtte jeg erkende jeg havde en grænse overfor og har ikke været så deltagende i den, fordi jeg kunne mærke det triggede tankemønstre om at jeg ikke gjorde det godt nok osv. da andre gav udtryk for at rykke enormt hurtigt. 

  Men det her er MIN process og jeg har brugt modulerne både hjemme, lyttet på mobiltelefonen og til og fra arbejde i bilen. Så alle moduler er genhør et utal af gange. 

  Forløbet har helt klart været med til at udløse nogle erkendelser på ting lært under mentoring, så det er kommet et niveau dybere hvor det nu bare er naturligt.  

  At få de samme ting ind via lyd og video, har været guld værd. 

  Jeg har haft følelsen af at du hele tiden har været der.

   Jeg vil helt sikkert anbefale andre forløbet. Jeg er især glad for at jeg har fået mentoring samtidig!

   Du er helt igennem fantastisk.

  Anne

  Deltager på Fantastisk Selvværd med 1:1 mentoring

  Jeg har selv gået vejen

  og derfor ved jeg at det virker

  Det kan kun lade sig gøre at lære det videre til andre, som vi selv har erkendt og erfaret.

  Derfor giver jeg også kun de værktøjer og redskaber videre til andre, som jeg VED virker og som jeg selv har brugt, hvor resultatet blev godt.

  Det har resulteret i, at jeg har udviklet min helt egen særlige metode til at arbejde helt i dybden og få fat i det, der er den reelle årsag til det der er svært i hverdagen.

  Det gør nemlig hele forskellen at arbejde helt i dybden – og ikke bare nøjes med at kradse lidt i overfladen.

  Det har gjort, at jeg hver eneste dag hjælper rigtig mange kvinder med at finde glæden og selvværdet frem igen.

  Jeg har selv prøvet at stå præcis der, hvor de kvinder, som jeg hjælper, står lige nu. Derfor forstår jeg også, hvordan de har det – og kan derfor dele ud af netop de redskaber, indsigter og erkendelser, som jeg ved kan gøre hele forskellen for dem i deres liv.

  Vælg det forløb

  der passer bedst til dig

   

  Du har mulighed for at vælge mellem 3 forløb.

  Alle 3 forløb tager dig hele vejen, men hvis du på forhånd ved, at du har brug for ekstra støtte og en til kærligt at skubbe dig videre,

  så skal du vælge 1 af forløbene med intuitiv mentoring

  Fantastisk Selvværd

  – til dig der vil ha det fantastisk med dig selv

  DU FÅR:

   

  • 10 moduler fordelt over 10 uger med alt, hvad du skal bruge til at få et fantastisk selvværd

   

  • Modul Zero, som er intro-modulet til Fantastisk Selvværd

   

  • Meditationer

   

  • Øvelser

   

  • Opgaver

    

  • Worksheets

   

  • Få svar på dine spørgsmål til forløbet i et lukket forum

   

  • Personlig sparring i fælles facebookgruppe

   

  • Være en del af et fællesskab i en lukket gruppe, hvor du kan sparre med andre, der har det ligesom dig

   

   

  HELE 5 BONUSSER:

   

  • #1 BONUS: Giv slip på dine selvkritiske tanker

   

  • #2 BONUS: Opnå meget mere selvkærlighed og selvomsorg: kend dit kritiske jeg, dit sårede jeg og dit kærlige jeg

   

  • #3 BONUS: Troubleshooter, så du altid ved hvad du skal gøre i svære situationer

   

  • #4 BONUS: Skyggearbejde: din genvej til selvkærlig accept af dig selv

   

  • #5 BONUS: Et helt igennem fantastisk Survival Kit til de svære dage

   

  Du får bonusser med for mere end 1500,- uden at skulle gi en krone ekstra

   

   Prisen for din selvkærlige investering i et solidt og varigt selvværd OG et liv, der passer perfekt til dig:

   

  Samlet værdi: 5595,-

   

  Din særlige pris:

  4095,- inkl. moms

  Du har mulighed for at dele beløbet op i op til 10 rater à 410,-pr. måned

   

  Fantastisk Selvværd – EKSKLUSIV

  – få personlig sparring og intuitiv mentoring med i pakken

  DU FÅR:

   

  • 10 moduler fordelt over 10 uger med alt, hvad du skal bruge til at få et fantastisk selvværd

   

  • Modul Zero, som er intro-modulet til Fantastisk Selvværd

   

  • Meditationer

   

  • Øvelser

   

  • Opgaver

   

  • Worksheets

   

   

  • Få svar på dine spørgsmål til forløbet i et lukket forum

   

  • Personlig sparring i fælles facebookgruppe

   

  • Være en del af et fællesskab i en lukket gruppe, hvor du kan sparre med andre, der har det ligesom dig

   

  HELE 5 BONUSSER:

   

  • #1 BONUS: Giv slip på dine selvkritiske tanker

   

  • #2 BONUS: Opnå meget mere selvkærlighed og selvomsorg: kend dit kritiske jeg, dit sårede jeg og dit kærlige jeg

   

  • #3 BONUS: Troubleshooter, så du altid ved hvad du skal gøre i svære situationer

   

  • #4 BONUS: Skyggearbejde: din genvej til selvkærlig accept af dig selv

   

  • #5 BONUS: Et helt igennem fantastisk Survival Kit til de svære dage

   

  Du får bonusser med for mere end 1500,- uden at skulle gi en krone ekstra

  OG:

  + 10 ugers personlige sparring særligt tilpasset dig og dine behov (værdi: 7487,50 inkl. moms)

  Du får adgang til daglig kontakt pr. mail, støtte, opbakning, vejledning og personlig og intuitiv mentoring, der tager dig helt i dybden med din personlige og spirituelle udvikling.

  Jeg guider og hjælper dig hele vejen med at give slip på dine gamle mønstre, traumer og blokeringer

  Til dig, der ved at du har brug for hjælp til at få mest muligt ud af forløbet og få skabt et fantastisk selvværd én gang for alle

   

  Din selvkærlige investering i et fantastisk selvværd og en kærlig støtte undervejs:

   

  Samlet værdi: 13.079,50,-

   

  Din helt særlige pris:

  7995,- inkl moms

  Du har mulighed for at dele beløbet op i op til 8 rater à 1000,- pr. måned

   

  Dit forløb starter d. 4. februar 2020 og varer 10 uger frem.

   

  I alt 4 ledige pladser – skynd dig hvis én af pladserne skal være din.

   

  Fantastisk Selvværd – EKSKLUSIV +

  – få personlig sparring og 6 mdr’s intuitiv mentoring med i pakken

  DU FÅR:

   

  • 10 moduler fordelt over 10 uger med alt, hvad du skal bruge til at få et fantastisk selvværd

   

  • Modul Zero, som er intro-modulet til Fantastisk Selvværd

   

  • Meditationer

   

  • Øvelser

   

  • Opgaver

   

  • Worksheets

   

   

  • Få svar på dine spørgsmål til forløbet i et lukket forum

   

  • Personlig sparring i fælles facebookgruppe

   

  • Være en del af et fællesskab i en lukket gruppe, hvor du kan sparre med andre, der har det ligesom dig

   

  HELE 5 BONUSSER:

   

  • #1 BONUS: Giv slip på dine selvkritiske tanker

   

  • #2 BONUS: Opnå meget mere selvkærlighed og selvomsorg: kend dit kritiske jeg, dit sårede jeg og dit kærlige jeg

   

  • #3 BONUS: Troubleshooter, så du altid ved hvad du skal gøre i svære situationer

   

  • #4 BONUS: Skyggearbejde: din genvej til selvkærlig accept af dig selv

   

  • #5 BONUS: Et helt igennem fantastisk Survival Kit til de svære dage

   

  Du får bonusser med for mere end 1500,- uden at skulle gi en krone ekstra

  OG:

  + 6 mdr’s personlige sparring særligt tilpasset dig og dine behov (værdi: 17.970,-)

  Du får adgang til daglig kontakt pr. mail, støtte, opbakning, vejledning og personlig og intuitiv mentoring, der tager dig helt i dybden med din personlige og spirituelle udvikling.

  Jeg guider og hjælper dig hele vejen med at give slip på dine gamle mønstre, traumer og blokeringer

  Til dig, der ved at du har brug for hjælp til at få mest muligt ud af forløbet og få skabt et fantastisk selvværd én gang for alle

   

  Din selvkærlige investering i et fantastisk selvværd og en kærlig støtte undervejs:

   

  Samlet værdi: 23.565,-

   

  Din helt særlige pris:

  16.000,- inkl moms

   

  Du har mulighed for at dele beløbet op i op til 8 rater à 1750,- pr. måned

   

  Dit forløb starter d. 4. februar 2020 og varer 6 mdr frem.

   

  KUN 2 ledige pladser – skynd dig hvis én af pladserne skal være din.

   

  Du får bonusser for mere end 1500,-

  når du tilmelder dig Fantastisk Selvværd forløbet

   

  #5 

  SURVIVAL KIT TIL DE SVÆRE DAGE

  Et komplet survival kit som hjælper dig på de svære dage. Lær hvordan du håndterer alle de svære følelser og kommer hurtigt videre i stedet for at sidde fast. Et fantastisk værktøj til at arbejde med dig selv og slippe svære følelser, der spænder ben for dig.

  Alt det praktiske

  til dig der vil ha et Fantastisk Selvværd nu

  Næste hold starter:  4. februar 2020

  Varighed: 10 uger

  Hvor: 100% online, så du bestemmer selv, hvor du helst vil være imens, du lytter og suger viden og inspiration til dig

  Hvor tit: du får et nyt modul hver tirsdag i 10 uger

  Hvor meget hver uge: 2-3 timer til lydfiler, videoer, meditationer mm (gennemsnitlig tid)

  Pris uden personlig sparring: 4095,- kr inkl. moms (fra 410,- kr inkl. moms pr. måned)

  Pris med personlig intuitiv mentoring i de 10 uger: 7995,- kr inkl. moms (fra 1000,- kr inkl. moms pr. måned)

  Pris med personlig intuitiv mentoring i 6 mdr: 16.000,- inkl. moms (fra 1750,- inkl. moms pr. måned)

  Betaling: du kan betale det hele på én gang eller i op til 8 rater (med mentoring) eller 10 rater (uden mentoring)

   

  sådan

  foregår det

  TILMELDING

   

  Allerførst så tilmelder du dig her på siden.

  Lige efter modtager du en e-mail med log-in oplysninger til Simplero, som er der, hvor alt materialet ligger.

  Du modtager også en e-mail fra mig, hvor jeg fortæller lidt om forløbet.

  I mailen er der også et link til modul Zero og gruppen med sparring, som du har adgang til med det samme.

  KOM GODT I GANG

  Når forløbet starter, så får du hver uge en mail fra mig om at ugens modul ligger klar til dig inde i Simplero.

  Herefter logger du på Simplero via det direkte link, som er i mailen eller logger på din simplero konto og finder Fantastisk Selvværd.

  Herefter er det bare at gå i gang med ugens modul.

  MODULERNE OG MATERIALET

  Hver tirsdag får du under forløbet adgang til et nyt modul.

  Hvert modul handler om et bestemt område, der har med dit selvværd at gøre.

  Modulerne indeholder videoer, lydfiler, tekster, øvelser, worksheets og opgaver til dig.

  Du kan downloade alt materiale og der er adgang til podcast.

  De mest stillede spørgsmål og svar

  Hvordan foregår Fantastisk Selvværd forløbet?

  Fantastisk Selvværd forløbet er et online kursus, hvor du hver tirsdag i 10 uger får adgang til et nyt modul. Alle materialer ligger i et særligt og lukket online rum, som du får adgang til.

  Her får du alle de materialer, øvelser og meditationer, som hører til Fantastisk Selvværd forløbet.

  Har du valgt  forløbet med personlig sparring, får du også adgang til min personlige sparring i de 10 uger forløbet varer. Sparringen foregår pr mail.

  Hvor længe varer forløbet?

  Fantastisk  Selvværd foregår over 10 uger, hvor du hver uge får et nyt modul. Men du har adgang til alle materialerne, så længe du ønsker. Du skal bare downloade og gemme materialerne på din computer, så kan du tage det hele frem, når gerne vil bruge det.

  Hvor meget tid skal jeg bruge på forløbet?

  Du skal regne med 2-3 timer hver uge i gennemsnit til at lytte til videoer og lydfiler, læse tekster, til meditationer, øvelser mm  + den tid du selv vælger at bruge på at forløbet. Har du travlt i en periode, så gør det ikke noget. Du kan altid vende tilbage til et modul og tage det igen og du har altid adgang til at spørge til forløbet – også efter at det er slut.

  Jeg vil gerne med, men jeg har ikke råd

  Du har mulighed for at betale i op til flere rater.

  Du kan se de forskellige muligheder, når du tilmelder dig.

  Du kan komme med på Fantastisk Selvværd forløbet for kun 440,- i måneden

  Hvor længe har jeg adgang til materialet/forløbet?

  Du har adgang til alle materialerne lige så længe, du ønsker det.

  Du skal bare sørge for at downloade og gemme materialerne på din computer.

  Hvordan ved jeg om forløbet er noget for mig?

  Fantastisk Selvværd er for dig, hvis du:

  Er træt af at dit liv ikke føles særligt fantastisk

  Føler at du sidder fast i nogle gamle mønstre og gerne vil videre med dit liv nu

  Føler dig forkert, ikke god nok, kritiserer dig selv og i det hele taget har lavt selvværd

  Er træt af relationer, hvor du ikke kan være dig selv eller hele tiden får dine grænser overskredet

  Gerne vil ha en masse spirituelle og psykologiske værktøjer, så du kan få det fantastiske liv, som du fortjener

  Vil lære at bruge de universelle love til din fordel, så du kan skabe det liv, du drømmer om

  Jeg er i tvivl, om det er for svært for mig?

  Forløbet er bygget op trin for trin og er gjort meget overskueligt.

  Modulerne tager dig igennem det du har brug for at vide, og du har fri adgang til at stille spørgsmål til alt materialet og kan samtidig spørge og få hjælp af de andre deltagere i den lukkede gruppe.

  Du får med andre ord al den hjælp du har brug for.

  Er du stadig i tvivl om forløbet er noget for dig, så er du velkommen til at skrive til mig på mette@omfavnditliv.dk – så hjælper jeg dig gerne med at finde ud af om forløbet er for dig.

  ER du stadig i tvivl

   om du skal slå til nu?

   

  Her kommer 3 gode grunde til at du skal med på Fantastisk Selvværd forløbet

  1

   

  Du er vildt træt af at ha det dårligt med dig selv og nu er det på tide for alvor at gøre noget ved sagen en gang for alle.

  Slut med at føle dig forkert, slut med ikke at føle dig god nok – det er tid til at du føler dig værdifuld og fantastisk – præcis som du er.

  2

   

  Fordi du får alle de værktøjer, som du skal bruge, så du slipper for at blive ved med at bruge bunker af penge på alle mulige online kurser og selvhjælpsbøger.

  Fantastisk Selvværd forløbet indeholder alt hvad du skal bruge for at dit selvværd bliver helt solidt.

   

  3

   

  Fordi det du plejer at gøre ikke virker i længden – og det er tid til at gøre noget andet og få nye og bedre resultater.

  Den forandring du længes sådan efter er lige rundt om hjørnet – du skal bare gribe ud efter den og turde tage den.

   

  PSST…

  Det du lærer på Fantastisk Selvværd forløbet kan bruges i alle sammenhænge i dit liv. Du kommer altså hele vejen rundt om dit liv med Fantastisk Selvværd,  og når først du har fået måden at arbejde med dig selv helt ind under huden, så har du et værktøj for livet, der kan bruges igen og igen

  Kom i gang med det samme – dit drømmeliv venter på dig